Vesti

RESENVA CONSULTING NAGRAĐENA ZA PODRŠKU STUDENTIMA FTN

RESENVA CONSULTING NAGRAĐENA ZA PODRŠKU STUDENTIMA FTN

 

Zajednički koraci ka boljoj budućnosti

 

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment dodelio je plaketu i zahvalnicu kompaniji ResEnva Consulting, kao jednoj od kompanija koje su prepoznale značaj studijskih programa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment i podržale studente u profesionalnom razvoju. To priznanje kompaniji je uručio prof. dr Bojan Lalić, na svečanosti povodom obeležavanja 39 godina postojanja Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka.

Tom prilikom, prvoj generaciji master inženjera studijskog programa Inženjerstvo inovacija ministar za inovacije i tehnološki razvoj, dr Nenad Popović, dodelio je diplome. On je naglasio da studenti tog departmana rade u uspešnim kompanija u kojima plasiraju najbolje inovacije i najbolja inženjerska rešenja, ali i otvaraju svoje kompanije i razvojne centre što uveliko doprinosi razvoju ove zemlje.

Upravo to je i jedan od glavnih motiva predstojećeg SEE-IT Samita, u organizaciji kompanije ResEnva Consulting. Taj sajam će na jednom mestu okupiti čitav IKT potencijal i mlade talente Zapadnog Balkana, predvođene mladim ekspertima koji su karijere započeli u rasadnicima kakav je FTN.

“Ponosni smo i zahvalni na nagradi i priznanju. Za našu mladu kompaniju i tim, to je potvrda da su naši napori kao ambasadora za međunarodne investitore, industriju i institucije za Srbiju i Zapadni Balkan prepoznati. Od 2013. godine, naš tim je aktivan (pod različitim poslovnim zastavama) na tržištima razvoja i prepoznavanja u oblasti obnovljivih izvora energije, životne sredine i informacionih tehnologija. Naš cilj je da srpsko tržište, kao i svi stručnjaci koje ono okuplja, ni u kakvom smislu ne budu inferiorni u odnosu na ostale zemlje Jugoistočne Evrope. Umesto toga, Srbija predstavlja “novo” i uspostavljeno tržište za veštinu i znanje na međunarodnom nivou. Posebno radimo na prevođenju i razumevanju poslovne kulture kako bismo izgradili sigurnost i poverenje”, kaže Myriam Dobrota, direktorka Resenva Consulting doo.

Hvala vam što ste uz nas na putu ka društvu u kome je stopa učenja veća od stope promena. DRUŠTVU KOJE IMA BUDUĆNOST.

 

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover