Your address will show here +12 34 56 78
Uslovi korišćenja

Definicija

"Događaj" označava sajmove, sednice, konferencije, radionice i povezane događaje koji organizuje "Organizator" podrazumeva Resenva Consulting doo

Cene

Sve cene su izražene u EUR.

Politika plaćanja

Plaćanje za konferencije I konferencijske materijale treba da bude izvršeno najkasnije 10 dana pre početka događaja. Vaša registracija neće biti potvrđena sve dok se ne primi naplata i može biti predmet otkazivanja.

Neće biti povraćaja za otkazivanje.

Ako niste u mogućnosti da prisustvujete događaju i želite da postavite drugog posetitelja na vašem mestu, morate se obratiti organizatoru (info@resenva-consulting.info) kako biste osigurali zamenu, kontakt detalje osobe koja vas menja morate poslati 7 dana pre događaja. Ukoliko u ovom roku nije najavljeno odgovarajuće obaveštenje, Organizator zadržava pravo da odbije zamenu. Neće biti povraćaja za otkazivanje.

Program događaja

Organizator će nastojati da objavi  tačan program događaja za aktuelni događaj u najavljeno vreme. Međutim, zbog nepredviđenih okolnosti, može biti neophodno da se program promeni neposredno pre događaja, a Organizator zadržava pravo da to uradi bez prethodne najave. Organizator zadržava pravo da poništi ili odloži događaj, u tom slučaju će se polaznicima koji su platili za registraciju vratiti pun iznos. Organizator ne odgovara za bilo kakve direktne ili indirektne troškove koje snosi svaki registrovani učesnik. U slučaju bilo kakvog događaja koji nije predviđen ovim "uslovima učešća", odluka Organizatora je konačna.

Potvrda

Potvrda vaše registracije za događaj će vam biti poslata putem e-pošte od strane Organizatora.