Your address will show here +12 34 56 78
Politika privatnosti

Ko smo mi

Naš veb-sajt je http://resenva-consulting.info.
Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentar na sajtu, mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, kao i IP adresu posetioca i niz pretraživanja (browser user agent string), kako bi lakše prepoznali spam.

Nepoznat niz kreiran sa vaše mejl adrese (poznata i kao „hash“) može biti obezbeđeno Gravatar servisu da bi se videlo da li vi to koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su na: https://automattic.com/privacy/.

Nakon što je vaš komentar odobren, vaša profilna fotografija biće javno vidljiva, u okviru vašeg komentara.
Media

Ako otpremate slike na veb-sajt, trebalo bi da izbegavate one na kojima je uključena lokacija (embedded location data (EXIF GPS)). Posetioci veb-sajta mogu da preuzmu i ekstrahuju bilo koji podatak o lokaciji sa slike na veb-sajtu.

Formular za kontakt

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete da odaberete (odlučiti se za) da sačuvate vaše ime, e-mail adresu i veb-sajt u kolačićima (aко оставите коментар на нашој страници, можете се одлучити да сачувате своје име, адресу е-поште и веб локацију у колачићима). To vam je omogućeno da ne biste morali da popunjavate vaše podatke ponovo kada budete ponovo komentarisali. Kolačići traju godinu dana.
Ako imate nalog i ulogujete se na ovaj sajt, postavićemo privremeni kolačić koji će utvrditi da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Taj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i biće odbačen kada zatvorite pretraživač.

Kada se ulogujete, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića, koji će sačuvati vaše informacije o logovanju i o onome što ste tom prilikom pretraživali (your screen display choices). Ti kolačići traju dva dana, dok “screen options” kolačići traju godinu dana. Ako odaberete opciju “Remember me” (“Zapamti me”), ostaćete prijavljeni na sajtu u naredne dve nedelje. Ako se odjavite, kolačići za prijavljivanje biće uklonjeni.
Ako izmenite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pretraživaču. Taj kolačić ne uključuje nikakve lične podatke, već samo označava ID postavljenog teksta, i ističe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb-sajtova

Članci na ovom sajtu mogu uključiti ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke…). Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova ponašaće se identično kao na sajtu sa koga potiče. Ti veb-sajtovi mogu sakupljati vaše podatke, koristiti kolačiće, dodatno uključiti praćenje treće strane, kao i nadgledati vašu interakciju sa uključenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj veb-sajt.

Analitika

Sa kim delimo vaše podatke

Koliko zadržavamo vaše podatke

Komentar koji ostavite, kao i njegovi metapodaci, biće zadržan neodređeno vreme. To radimo da bismo mogli da prepoznamo i odobrimo bilo koje prateće komentare automatski, umesto njihovog zadržavanja u odeljenju moderatora (moderation queue???). 

Za korisnike koji su registrovani na našem sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje su pružili u svom ličnom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu njihove lične podatke u bilo kom trenutku (osim menjanja korisničkog imena). Administratori veb-sajta takođe mogu da vide i menjaju te informacije.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu, ili ste ostavljali komentare, možete da zahtevate da dobijete izvezenu datoteku vaših ličnih podataka koje imamo, uključujući bilo koje podatke koje ste nam pružili. Ovo ne uključuje one podatke koje smo obavezni da zadržimo zbog administrativnih, pravnih ili sigurnosnih svrha.

Gde šaljemo vaše podatke
Komentari posetilaca mogu biti provereni kroz servis automatske spam detekcije.
Vaši kontakt podaci
Dodatni podaci
Kako štitimo vaše podatke
Koje procedure za zloupotrebu podataka koristimo
Ko su treće strane od kojih primamo podatke
Koje automatizovano donošenje odluka i/ili profilisanje koristimo sa korisničkim podacima
Zahtevi za otkrivanje regulative industrije